De deal die je bekijkt is helaas uitverkocht!
Hier zijn enkele van onze huidige deals:

Bekijk alle deals

Vanaf €7,95 ipv €24,95 – Arganolie! 100% puur en biologisch; hét nieuwe beautygeheim voor huid en haar. Met oplopende kortingen

Deze deal is helaas uitverkocht
Mis de volgende deal niet!
Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang morgen nieuwe deals!

Andere klanten kochten ook >


Artikelomschrijving

Complete verzorging voor huid, haar en nagels

Arganolie, het vloeibare goud uit Marokko! Je hebt er vast al over gehoord. Het is dé nieuwe trend op gebied van lichaamsverzorging. Een olie die rijk is aan allerlei voedingsstoffen en zowel voor huid, haar als nagels gebruikt kan worden. De steeds grotere vraag naar deze kostbare olie, afkomstig uit de vruchten van de Arganboom, drijven de prijzen op … maar wij hebben hem voor je weten te regelen met flinke korting! Voor 75 ml betaal je nu namelijk slechts €7,95 ipv €24,95.

Je kunt uit 3 opties kiezen:
1. 1x 75 ml voor €7,95 ipv €24,95
2. 2x 75ml voor €14,95 ipv €49,95
3. 2x 100 ml voor €19,95 ipv €59,95

Wat is het!?
Arganolie is een schaarse olie die uit de vruchten van de Arganboom worden geperst. Deze Argan Acouna Agadir is zelfs handgeperst en handgefilterd.

Voor je haar
Het bevat veel krachtige antioxidanten en werkzame vetzuren. Met name vitamine E is belangrijk: het voedt beschadigd haar en stimuleert de bloedsomloop en dat is weer goed voor de haargroei. Arganolie is ook rijk aan antioxidanten zoals polyfenolen, ferulinezuur en
carotenoïden die belangrijk zijn om vrije radicalen te bestrijden en het haar tegen omgevingsschade te beschermen.

Als haarmasker helpt Argan om de natuurlijke vetlaag op de haren aan te vullen, het voedt als het ware de haren. Het haar klit minder, glanst en wordt sterker. Met het aanbrengen van enkele druppels op nat haar wordt ook de hoofdhuid verzorgd. Vooral voor mensen met een droge hoofdhuid en schilfertjes. Een masker voor het haar is snel en gemakkelijk; masseer enkele druppels in je handpalm, wrijf de haarpunten in en kam de rest met je vingers door je haar. Je kunt ook op vochtig haar Arganolie aanbrengen met een spuitflacon, de flacon iets verwarmen, aanbrengen en met een handdoek over je haar 1 nacht laten intrekken. Bedek je kussen wel om vlekken te voorkomen.

Droge punten van je haar worden ook minder en het is geschikt voor alle haarsoorten, ook voor gekleurd of kroezend haar.

Voor je huid
Arganolie kent een rijke geschiedenis als het gaat om het behandelen van huidaandoeningen en het verzorgen van de huid. Ook voor de huid spelen de antioxidanten een belangrijke rol. Argan verzorgt en voedt de (droge) huid. Elke morgen op het gezicht een paar druppels aanbrengen, even wachten en daarna eventueel andere verzorgingsproducten of make-up aanbrengen.

Arganolie helpt bij het voorkomen en verminderen van fijne lijntjes, rimpeltjes en striae. Teken van huidveroudering worden afgeremd.

Arganolie helpt bij de verzorging van acne omdat het de talgproductie balanceert.

Mensen met een gevoelige of droge huid gebruiken Argan als revitaliserende moisturizer om hun huid te verzorgen. De voedende olie houdt vocht vast, beschermt en hydrateert, helpt de huid barrière herstellen zodat de werkzame stoffen goed opgenomen worden. Gebruik voor je huid, haar en nagels alleen 100% pure Arganolie, zonder toevoegingen. Arganolie is een rijke olie vol voedingsstoffen die de huid levendig, jeugdig en vooral gezond houdt.

De rijke voedende Arganolie doet veel voor littekens veroorzaakt door wonden, beschadigingen, acne of striae.

Als make-remover; 1 druppel op een vochtig wattenstaafje verwijdert make-up. Daarna reinigen met een milde cleanser.

Zuivere olie
Belangrijk bij het kiezen van een Argan-product is de zuiverheid van de olie. Verrijkte olie of "enriched oil" is gemengd met goedkopere olie, of bevat oplosmiddelen. Argan Acounna Agadir bevat geen toxines en geen chemicaliën!

Pure Argan olie; je kunt het voor zóveel dingen gebruiken!

tekst
4 GEKOCHT
4 personen hebben met deze deal € 68,00 bespaard.

Voorwaarden Arganolie! 100% puur en biologisch

  • Verzendkosten €4,95 per product(of set van 2)
  • Het product wordt binnen 9 werkdagen na afloop van de deal automatisch verzonden (feestdagen en weekends worden niet meegerekend)
  • Je kunt meerdere van dezelfde sets flesjes in 1x bestellen. Als je ook een andere set wilt dien je een nieuwe bestelling te plaatsen