De deal die je bekijkt is helaas uitverkocht!
Hier zijn enkele van onze huidige deals:

Bekijk alle deals

Lustopwekkende Vidagra

  • Natuurlijke ingredienten
  • Stimuleren erectie bij de man
  • Vergroten seksuele gevoelens
  • Voor hem en voor haar
Deze deal is helaas uitverkocht
Mis de volgende deal niet!
Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang morgen nieuwe deals!

Andere klanten kochten ook >


Artikelomschrijving

Lustopwekkende Vidagra


Vidagra voor hem en haar brengt je geen loze beloften, want de 100% natuurlijke ingrediënten helpen je om het orgasme te versterken en intensiveren. Zo kan je weer extra lang genieten! Deze capsules zijn speciaal ontwikkeld om bij de man de erectie te stimuleren en voor vrouwen om de seksuele gevoelens te vergroten, maar ook om de bevrediging, het verlangen en de seksuele energie te vergroten. De capsules zijn volkomen veilig en hebben geen interactie met andere medicatie. Je ontvangt 69 capsules.

Voor hem
Vidagra voor hem bevat ingrediënten die bedoeld zijn om verschillende onderdelen van de erectie te stimuleren. Ingrediënten voor betere doorbloeding zorgen voor een beter doorbloede penis, ingrediënten voor extra energie kunnen zorgen dat je het makkelijker en langer volhoudt.

Voor haar
Vidagra voor haar helpt voor de vrouw om beter te genieten van en sneller in de juiste stemming te komen voor de sex. De onderhuidse doorbloeding wordt gestimuleerd, waardoor je gevoeliger zult raken voor aanrakingen en strelingen over het hele lichaam. Tevens kun je meer energie krijgen, terwijl het je tegelijkertijd kan helpen met ontspannen.

Dat wordt genieten!
116 GEKOCHT
116 personen hebben met deze deal € 1.508,00 bespaard.

Voorwaarden Lustopwekkende Vidagra

  • De bestelling wordt na aankoop binnen 8 werkdagen verzonden
  • Verzendkosten: €3,95 per bestelling
  • Discreet verzonden